مدت زمان حضور شما
درکنار ما:90دقیقه می باشد

نوبت رزرو کنید

ترمیم ناخن

ترمیم کاشت ناخن چیست؟

هر مشتری پس از این که اقدام به کاشت ناخن می کند، بدیهی است که پس از چندین روز ناخن های او به صورت طبیعی رشد می کند. همزمان با بلند شدن ناخن های طبیعی مشتری، مواد کاشت به سمت وسط ناخن حرکت کرده و ناخن ها دیگر زیبایی اولیه را ندارند.

به همین دلیل مشتری پس از چندین هفته کاشت ناخن، و با توجه به میزان رشد ناخن ها، برای ترمیم کاشت ناخن به سالن مراجعه کند. در غیر این صورت نه تنها ناخن زیبایی ندارد، بلکه باعث آسیب رسیدن به ناخن اصلی، و شکستن ناخن مصنوعی می شود.

ترمیم کاشت ناخن با نحوه کاشت اولیه آن کمی فرق دارد. به همین دلیل ممکن است ناخن کار برای ترمیم آن نیاز باشد که از تجهیزات و وسایل دیگری برای ترمیم استفاده کند.

به طور کلی مراحل ترمیم ناخن کاشت به شرح زیر است:

  1. ابتدا قد ناخن را مطابق با نظر مشتری و تشخیص خودتان به مقدار کافی کوتاه کنید. این کار باید با استفاده از سوهان الماسه استوانه یا سوهان سر گرد انجام شود. در این مرحله توجه داشته باشید که ناخن ها را تا حد زیادی کوتاه نکنید. چون در مرحله آخر ممکن است که مجددا سطح و فرم ناخن ها نیاز به سوهان کشی کردن داشته باشد. بنابراین اگر ناخن ها را خیلی کوتاه کرده باشید ممکن است نتوانید فرم مورد نظر مشتری را طراحی کنید.
  2. لایه مواد کاشت ناخن که روی ناخن ها باقی مانده است را از سطح ناخن کمی نازک کنید. بدین صورت که با استفاده از سر سوهان الماسه مخروطی ژلیش روی ناخن را بخراشید. در این مرحله نیز توجه داشته باشید که در سوهان کشی و پاک کردن مواد کاشت زیاده روی نکنید تا به سطح ناخن ها آسیبی وارد نشود.
  3. در صورتی که کاشت ناخن به صورت اصولی و صحیح انجام شده باشد، و مشتری نیز به درستی از آن مراقبت کرده باشد؛ نیازی به هواگیری کردن نیست. اما در صورتی که ناخن ها هوا گرفته باشد باید با استفاده از سر سوهان الماسی مخروطی هواگیری انجام داده و سپس مواد کاشت را برای ترمیم روی ناخن قرار دهید.
  4. پوست های اطراف ناخن را که در این مدت رشد کرده و روی ناخن را گرفته، کنار بزنید. سپس با استفاده از سر سوهان مانیکور کاجی شکل یا اشکی، کوتیکول ها را از روی ناخن جدا نمایید. با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را جدا نمایید. در مرحله بعدی نیز با استفاده از مانیکور خشک از سر سوهان کاغذی نرم سر ناخن ها خراش دهید.
  5. در این مرحله از ترمیم ناخن کاشت، روی سطح ناخن ها، ضد قارچ بزنید. پس از آن قبل از مواد گذاری روی سطح ناخن ها پرایمر بزنید. این کار باعث افزایش مدت زمان ماندگاری ناخن های جدید می شود. سپس مواد گذاری را از خط ترمیم شروع کنید. خط ترمیم به قسمتی از ناخن می گویند که ناخن از آن جا رشد کرده است.
  6. در مرحله آخر نیز مانند زمان کاشت ناخن، سوهان کشی کرده و مواد اضافه را از روی ناخن ها پاک کنید.

مدت زمان ترمیم کاشت ناخن

به طور کلی ممکن است میزان رشد ناخن ها برای هر فرد با توجه به نوع تغذیه و نوع مراقبت متفاوت باشد. اما به طور کلی مدت زمان تقریبی که هر فرد برای ترمیم کاشت ناخن به سالن زیبایی مراجعه کند برای هر فرد 21 روز است. اما ممکن است فرد دیگری در زمان کم تر و معمولا پس از 2 هفته بعد از کاشت برای ترمیم مراجعه کند. مدت زمان ترمیم هم معمولا 1 الی 1:30 ساعت برای هر مشتری زمان می برد.

1- ترمیم ناخن با قالب:

یکی از بهترین روش های ترمیم ناخن کاشت، ترمیم با قالب است. این روش طرفداران زیادی بین مشتری ها و ناخن کارها دارد. برای اجرای این روش کافی است که با استفاده از قالب مواد کاشت را روی سطح ناخن پخش نمایید. سپس مراحل ترمیم را مانند پاراگراف های بالا انجام دهید.

2- ترمیم ناخن با پلی ژل:

مراحل انجام ترمیم ناخن کاشت، شامل کوتاه کردن قد ناخن، هواگیری، مانیکور خشک و موادگذاری و سوهان کشی کردن است. برای انجام این روش باید سطح مواد کاشت که روی ناخن قبلی وجود دارد، نازک شود.

پس از آن مجددا اقدام به مواد گذاری جدید کنید. در این روش ترمیم نیازی نیست که کل مواد را از روی ناخن پاک کنید. چون ممکن است در برخی موارد باعث آسیب رسیدن به سطح ناخن شود.

3- ترمیم ناخن با پودر:

ترمیم ناخن کاشت شده با استفاده از پودرهای مخصوص به عنوان یکی از بهترین روش های ترمیم محسوب می شود که طرفداران زیادی دارد. در این روش، از پودر آکریلیک استفاده می شود. از این نوع پودر برای مانیکور کردن به صورت شیب دار استفاده می شود. مراحل انجام این روش ترمیم بسیار ساده و آسان است.

در واقع این مراحل مانند سایر روش های ترمیم ناخن به صورت معمول است که پیچیده نیست. بدین صورت که همه مراحل با مراحل ترمیم اصلی یکسان است. پس از آن برای مواد گذاری از پودر مخصوص استفاده می شود.

یکی از بهترین مزایای این روش ترمیم این است که برای ترمیم ناخن های شکسته کاربرد دارد. بدین صورت که باید با استفاده از چسب ترمیم ناخن و پودر ناخن می توان ناخن شکسته را به بهترین نحو ترمیم کرد.

4- ترمیم ناخن با بیلدر ژل:

یکی از انواع ژل های کاربردی برای کاشت ناخن یا ترمیم کردن آن، بیلدر ژل است. این ژل به صورت کاسه ای در بازار موجود است. از این ژل می توان برای ترمیم کاشت ناخن، برای صدف سازی کردن و طراحی ناخن و شبنم سازی استفاده نمود.

مراحل کاشت با بیلدر ژل مانند مراحل ترمیم ناخن با ژل است. با این تفاوت که به جای استفاده کردن از لاک ژل، می توانید از ب یلدر ژل برای ترمیم کردن و مواد گذاری مجدد استفاده نمایید.

علاوه بر این، روش های دیگری هم برای ترمیم کاشت ناخن دست ها وجود دارد که توسط برخی افراد استفاده و اجرا می شود. اما به طور کلی توصیه می شود که برای ترمیم ناخن های دست یا پا صرفا به سالن زیبایی مراجعه کنید تا با کیفیت بالا این کار انجام شود. چون روش هایی که در پایین معرفی می کنیم به صورت موقت برای ترمیم پیشنهاد می شود و استحکام آن دائمی نیست .

 

 

سوالات شما 

زمانی برای ترمیم ناخن مناسب است ؟ بستگی به رشد ناخن هایتان دارد ولی معمولا بین 21 الی 40 روز میباشد 

ترمیم ناخند چقدر طول میکشد ؟ بین 1 الی 1:30 ساعت 




ارتباط با ما

09194248721

جهت رزرو نوبت همین حالا کلیک کنید
همین حالا نوبت خود را رزرو کنید

رزرو نوبت آنلاین
برگشت به بالا